EXPA/ Pressesports/ Alexis Reaur
EXPA/ Pressesports/ Alexis Reaur

Ništa od Hajduka: Chouiar potpisao za Ludogorec!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 05.09.23. | 12:46

Francuz marokanskog podrijetla po TM-u vrijedi 3.2 milijuna eura, a s prvakom Bugarske potpisao je trogodišnji ugovor

Nakon što su jučer zgotovili izlazni transfer Kirila Despodova u PAOK za 3.5 milijuna eura, čelni ljudi bugarskog Ludogoreca nisu gubili vrijeme te su već danas treneru Ivajlu Petevu osigurali novo napadačko rješenje. Novi igrač Ludogoreca danas je postao Mounir Chouiar, 24-godšnji Francuz marokanskog podrijetla koji je posljednji angažman imao u Basaksehiru.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+) 

S novim klubom Chouiar je potpisao trogodišnji ugovor, a debi u dresu novog kluba mogao bi ostvariti za 11 dana kad Ludogorec na domaćem terenu dočekuje Botev Plovdiv čija je prva violina hrvatski napadač Martin Sekulić koji je ove sezone postigao četiri pogotka.

Chouiar je navodno bio meta Hajduka u ovom prijelaznom roku. Iako Bijelima treba lijevo krilo nakon što je Mlakar transferiran u Pisu za tri milijuna eura, Chouiar očito nije 'taj'. Ne bi bilo nikakvo iznenađenje da Hajduk u narednim tjednima dogovori dolazak još jednog krilnog napadača kako bi se zaoštrila konkurencija. Što se tiče izlaznih transfera, i dalje svi čekaju rasplet situacije s Vuškovićem. Navodi se da će veliki talent Hajduka na kraju put Otoka, ali se ime kluba, kao i odšteta, i dalje drži u tajnosti.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukLudogorecnogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2023Istanbul Basaksehir

Ostale Vijesti