Goran Stanzl/PIXSELL
Goran Stanzl/PIXSELL

Ništa-ništa u Astani: Čondrić u samoj završnici spasio domaćina

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 09.11.23. | 18:21

Domaći sastav nije uspio opravdati ulogu velikog favorita, a da nije bilo hrvatskog vratara, mogli su ostati i bez tog jednog boda kojeg su na kraju osvojili.

Nogometaši Astane i Ballkanija otvorili su 4. kolo Konferencijske lige remijem u Kazahstanu u kojem pogodaka nije bilo. Za domaćina su Josip Čondrić i Marin Tomasov odigrali cijelu utakmicu, dok je Stjepan Lončar u igru ušao u drugom djelu. Kod gostiju je nekadašnji stoper Hajduka, Lumbardh Dellova, odradio svih 90 minuta, dok su Bernard Karrica (bivši igrač Dinama i Rijeke) te Arb Manaj (bivši igrač Slaven Belupa) utakmicu odgledali s klupe za rezervne igrače.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U prvih 45 minuta nije bilo istaknutih prilika, s tim da je domaći sastav možda bio za nijansu bolji u jednom prilično uspavljujućem poluvremenu.

Drugi dio pripao je gostima koji su bili puno bliži pogotku, a na kraju se ispostavilo da je najzaslužniji za osvojeni bod Astane u ovom ogledu hrvatski vratar Josip Čondrić koji je fenomenalno obranio udarac Gripshija u 82. minuti.

Domaćin je odigrao jako lošu utakmicu, da bi onda u sudačkoj nadoknadi kreirali dvije dobre prilike. Prva je bila u 90+1. minuti kad su kombinirali Tomasov i Lončar, da bi onda udarac povremenog reprezentativca BiH od bloka završio u korneru, dok je minutu kasnije jako dobru priliku glavom propustio Maročkin.

S ovim rezultatom Dinamo je privremeno pao na posljednje mjesto u skupini C. (I.A.S.)



Tagovi

AstanaFK BallkaniKonferencijska liga

Ostale Vijesti