Ništa Kina, ništa SAD: Unatoč 34 godine ostaje u vrhunskom nogometu

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 31.03.18. | 14:29

Kina i SAD bi bili korak nazad.

Arjen Robben u siječnju ove godine napunio je 34 godine, no i u 35. neizostavni je dio moćnog Bayerna koji suvereno korača prema novom, 28. naslovu prvaka Njemačke u povijesti, a Bavarci se nalaze i u četvrtfinalu Lige prvaka u kojoj u utorak gostuju kod Seville.

Robben je u Bayern stigao 2009. iz Real Madrida, za Bavarce je odigrao 283 utakmice, zabio 127 pogodaka i upisao 97 asistencija, osvojivši pritom šest naslova prvaka, četiri nacionalna kupa i jednu Ligu prvaka.

Dovoljno da kaže „doviđenja“ i posljednje godine karijere provede u Kini ili Americi za masnu lovu. Pogotovo jer mu ugovor s Bayernom ističe na ljeto. Međutim, Robben misli drukčije.

„Osjećam se jako dobro i definitivno želim nastaviti s igranjem. Još sam dovoljno jak za izazove na najjačoj razini. Po meni bi odlazak u Kinu ili Ameriku bio korak u nazad. Za Bayern, koji je jedan od najvećih klubova na svijetu, igram na najvišoj razini i zabavljam se“, rekao je Robben, ali je naglasio i kako se ne bi zadovoljio klupom.

Tako da je na potezu Bayern. Hoće li 34-godišnjaku produžiti ugovor ili ne. U svakom slučaju, nekako vjerujemo kako ćemo Robbena i dalje gledati na najvišoj razini, neovisno bude li igrao za Bayern ili ne.

(Foto: Reuters)

 


Tagovi

Arjen Robben

Ostale Vijesti