Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Niksi u formi života, a Mamiću 'vise' dvojica standardnih prvotimaca

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 27.10.20. | 08:17

Trener Modrih sigurno nije pretjerano zadovoljan najnovijim vijestima.

Nakon što je jučer - skoro pa sam - Nikola Vlašić i njegov CSKA upisao pobjedu na domaćem terenu protiv Arsenala iz Tule rezultatom 5:1, danas je Zoran Mamić dobio novi razlog za 'glavobolju' uoči puta za Moskvu.

Vlašić igra najbolji nogomet svoje karijere, a Dinamo je sve samo ne ona ista momčad koja je lani napravila ogroman uspjeh u Europi. Da bi problemi bili dodatno povećani, sada je upitno hoće li Mamić mlađi na raspolaganju imati kompletan sastav. kako sada stvari stoje, za utakmicu protiv CSKA još uvijek 'vise' Leovac i Teophile-Catherine.

Mjesto Marina Leovca popunit će Joško Gvardiol. Zašto? Imaju na Maksimiru 100 tisuća razloga za to. S druge strane, mjesto središnjeg braniča, uz Lauritsena, tako bi mogao ponovno preuzeti Dino Perić, stasiti branič koji se vratio od teške ozljede, ali mu još uvijek nedostaju utakmice u kontinuitetu kako bi vratio natjecateljski ritam.

Dobre vijesti za trenera Dinama su te da je Gavranović 100% fit za okršaj u Moskvi, ali svakako da je zadnja linija ta koja zadaje Mamiću 'glavobolju'.


Tagovi

Dinamo ZagrebCSKAKevin Theophile-CatherineMarin LeovacJoško Gvardiol

Ostale Vijesti