Ivana Ivanović/PIXSELL
Ivana Ivanović/PIXSELL

Nikoličius: “Što se tiče Perišića, imamo prednost jer je prijelazni rok u Hrvatskoj do polovice veljače“

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 01.01.24. | 13:51

Sportski direktor želi vidjeti kako izgleda slavlje na Rivi

Sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius bio je gost Bernarda Jurišića u Novogodišnjoj emisiji emitiranoj na platvormi Hajduk Digital TV.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Najavio je da im je u planu lijevi bek koji bio došao na šestomjesečnu posudbu te krilni napadač koji bi pojačao momčad Zadovoljan je dovođenjem Mihaela Žapera te produljivanjem ugovora Nike Sigura i Rokasa Pukštasa.

Odgovorio je i na pitanje o Nikoli Kaliniću, za kojega je rekao da ga očekuje u srijedu da se vidi u kakvom je stanju. Nije htio uspoređivati Ivana Leku i Mislava Karoglana, a najavio je da će se uskoro znati što je s Ivanom Perišićem.

„Moramo vidjeti kako teče njegova rehabilitacija i što je s Tottenhamom. Više ćemo znati kada počne trčati, ali imamo prednost što je u Hrvatskoj prijelazni rok otvoren do polovice veljače“.

Na pitanje o tituli je odgovorio:

„Kada vidim koliko to ova sredina očekuje i ima dugogodišnjih frustracija, onda to želiš. Idemo korak po korak po korak. Dogovor je bio kada smo dolazili da vidimo kako Riva izgleda kada se osvoji. Ali ima još 17 kola“, rekao je između ostalog Nikoličius. (dku)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

HajdukMindaugas NikoličiusIvan PerišićHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti