EXPA/ laPresse/ Paola Garbuio
EXPA/ laPresse/ Paola Garbuio

Nikola Kalinić u 92. zabio za Veronu koja je zamalo prokockala prednost od 2:0 (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.09.21. | 22:27

Tudor se specijalizirao za 'oba daju 4+'.

Od kada je Igor Tudor preuzeo klupu Verone, njegov novi klub svladao je Romu 3:2, zatim je remizirao sa Salernitanom 2:2, a večeras je u pravoj drami izvukao bod protiv Genoe (3:3). Osim da se, kladioničarskim rječnikom, na Tudorove utakmice isplati igrati 'oba daju 4+', ovu utakmicu će hrvatski strateg dugo pamtiti jer je pogocima Simeonea (8.) i Baraka (49.) imao prednost od 2:0 sve do 77. minute utakmice, kada je Genoa na krilima Domenica Criscita (77.) i dvostrukog strijelca Mattije Destra (85.) stigla do preokreta i, činilo se, velike pobjede. No, u 92. minuti ukazao se Nikola Kalinić, zabio je glavom i spasio Tudora od prvog poraza

Milan Badelj odigrao je svih 90 minuta za Genou, a Boško Šutalo i Nikola Kalinić ušli su u nastavku utakmice. Šutalo u 46., a Kalinić u 66. i zabio je u sudačkoj nadoknadi.

Verona je povela u 8. nakon što je Giovanni Simeone glavom u mrežu skrenuo centaršut Faraonija. Na odmor se otišlo s minimalnom prednosti Verone, koja je u četvrtoj minuti nastavka udvostručila svoju prednost pogotkom Baraka iz penala kojeg je izborio Simeone.

Djelovalo je kako će Tudor upisati svoju drugu pobjedu na klupi Verone, a onda od 77. minute kreće šou. Dawidowicz je igrao rukom u vlastitom kaznenom prostoru te je Criscito realizirao penal za 1:2. Tri minute kasnije Destro glavom skreće u mrežu centaršut Rovelle iz prekida, a u 85. Destro u maniri rasnih golgetera pogađa za veliki preokret i vodstvo Genoe.

Ipak, Tudorova ekipa se nije predala. U sudačkoj nadoknadi Casale je centrirao, a Kalinić zabio svoj treći gol u prvenstvu za konačnih 3:3.

Sve golove s utakmice pogledajte OVDJE.

Serie A, subota:

Spezia - Milan 1:2

Inter - Atalanta 2:2

Genoa - Verona 3:3



Tagovi

Nikola KalinićHellas VeronaIgor TudorBoško ŠutaloMilan BadeljGenoa

Ostale Vijesti