Srecko Niketic/PIXSELL
Srecko Niketic/PIXSELL

Nikola Kalinić: Loše smo igrali od početka do kraja, moramo ovo zaboraviti

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.03.22. | 21:00

Iskusni napadač postigao je prvi gol od povratka na Poljud

Nikola Kalinić je postigao prvi gol za Hajduk nakon povratka iz Italije, u gradu u kojem je davne 2006. debitirao u HNL-u. Nije bilo dovoljno za pobjedu, Splićani su ipak razočarali brojne navijače

Nemam ništa pametno za reći, što ću reći, loše smo igrali od početka do kraja. Moramo dosta bolje ako želimo ostvariti sve ciljeve. Okrećemo se sljedećoj utakmici, trebamo ovo što prije zaboraviti i misliti na subotu. Kad moja momčad ne pobijedi, pogodak mi ništa ne znači. Šteta, imali smo veliku priliku približiti se vrhu tablice, ali idemo dalje prema naprijed, gledati pozitivno prema slijedećoj utakmici“, rekao je Kalinić nakon utakmice. Zahvalio se navijačima na velikoj podršci, imao je Hajduk možda rekordan broj navijača na Aldo Drosini, ali sve je uzalud kad nema pobjede. Slijedi Dinamo u subotu na Poljudu.

U Splitu se igra, Hajduk uvijek mora ići na pobjedu. Idemo pobijediti i opet zakuhati prvenstvo ako je moguće, ovaj bod je razočaranje, ali nećemo plakati, moramo razmišljati o idućoj utakmici i nadati se pobjedi“, poručio je iskusni napadač.



Tagovi

HNLHajdukNikola KalinićIstra 1961

Ostale Vijesti