XPA/ laPresse/ Fabio Rossi
XPA/ laPresse/ Fabio Rossi

Nikola Kalinić: Džeko i Perišić su uz Luku Modrića najbolji igrači s kojima sam igrao

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 19.02.22. | 08:58

Napadač Hajduka dao je intervju talijanskom mediju.

Nikola Kalinić je po prelasku iz Verone i Hajduk, nakon kojega se stvorio veliki 'hype' dao intervju za rimski medij 'Il Messaggero'. Podsjetimo, Kalinić je u sezoni 2019/20, kao posuđeni igrač iz Atletico Madrida, proveo sezonu u Romi (19 utakmica, pet pogodaka) u kojoj je sprijateljio s Edinom Džekom, tadašnjom zvijezdom Giallorossa, a današnjim prvotimcem Intera.

"Ne znam njegove razloge odlaska, ali sam siguran da će nakon Rome napraviti velike stvari i u Interu. Gdje je god igrao pokazivao je svoju vrijednost i sigurno je na mom osobnom podiju najboljih s kojim sam igrao, zajedno s Ivanom Perišićem i Lukom Modrićem", prenose njegovu izjavu Sportske novosti.

U posljednje vrijeme dosta se piše o mogućem povratku Ivana Perišića na Poljud, a u nekom kontekstu spominje se i mogući dolazak Edina Džeke.

S obzirom na to da je Kalinić u karijeri još igrao s brojnim izvanserijskim igračima poput Ivana Rakitića, Marija Mandžukića, Matea Kovačića, Marcela Brozovića, Diega Coste, Antoniea Griezmanna, Alvara Morate, Joaoa Felixa, Thomasa Lemara, Rodrija, Gonzala Higuaina, Hakana Calhanoglua i drugih, postavlja se pitanje je li ova izjava Nikole Kalinića 'proračunata' s ciljem da dodatno motivira Perišića i Džeku na dolazak u Hajduk ili novi Bijeli 9 to zaista misli...

Podsjetimo, Kalinić je po povratku na Poljud izjavio...

"Baš su me zvali Ivan Perišić i Edin Džeko. Neću vam ništa otkriti, rekao sam Perišiću da je sve na njemu, kao što je sve bilo i na meni. Ne želim skupljati poene na tome koliko sam se odrekao i čega sam se odrekao. Želim ih skupljati na terenu, a nadam se da ćemo ondje biti dobri."

Kalinić se odigrao jedan povratnički nastup u dresu Hajduka, a danas će protiv Hrvatskog dragovoljca imati drugi.

(14.0) Hrvatski dragovoljac (6.75) Hajduk (1.20)

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno. 18+


Tagovi

HajdukEdin DžekoIvan PerišićNikola Kalinić

Ostale Vijesti