Sanjin Strukic /PIXSELL
Sanjin Strukic /PIXSELL

Niko Kranjčar uskoro ulazi u trenerske vode

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 05.05.21. | 16:38

Bit će u stožeru Josipa Šimunića

Nekadašnji veznjak Dinama i Hajduka, Niko Kranjčar gledao je danas na Poljudu utakmicu juniorskog kupa između svoja dva bivša kluba. Utakmicu je pratio u društvu brojnih nogometnih imena: Nenada Pralije, Mate Bilića, Joška Španjića, Tomislava Rukavine, Ivana Cvjetkovića, Hrvoja Čale, a onda se i doznalo da njegov dolazak na poljudske tribine nije slučajan.

Za Slobodnu Dalmaciju otkrio je kako se sprema njegov povratak u nogomet, a krenut će putem pokojnog oca Zlatka 'Cice' Kranjčara. Naime, Kranjčar je otkrio kako će uskoro postati pomoćnik Josipu Šimuniću u reprezentaciji Hrvatske do 19 godina.

Juniori Dinama slavili su polufinalu Kupa s 3:1, a Kranjčar je kao budući pomoćnik u toj kategoriji imao što vidjeti na obje strane.

Zadnu titulu prvaka Hajduk je slavio predvođen Nikom Kranjčarom 2005. godine, a danas Bili od 18 sati dočekuju Dinamo na Poljudu. Modri su prvi u prvenstvu i današnjom pobjedom približili bi se uvelike osvajanju novog naslova. Hajduk s druge strane drži peto mjesto i bori se s Rijekom i Goricom za mjesta koja vode u Konferencijsku ligu, a eventualnim porazom smanjili bi uvelike šanse za igranje u Europi dogodine.


Tagovi

Niko Kranjčar

Ostale Vijesti