ERIC GAILLARD
ERIC GAILLARD

Niko Kovač prvenstvo otvorio domaćim remijem (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 06.08.21. | 22:45

Pojačanja mu nisu donijela pobjedu.

84. izdanje prvenstva Francuske otvorili su Monaco i Nantes remijem (1:1) na Stade Louis II u Monacu. Gelson Martins zabio je za vodstvo Kneževa u 14', a izjednačio je Jean Charles Castelletto u 42.

Niko Kovač u prvih 11 krenuo je sa 17 milijuna vrijednim pojačanjem pristiglim iz AZ Alkmaara Myrom Boaduom u špici, drugom pojačanje Jean Lucas iz Lyona (11 milijuna eura) krenuo je u vezi, posuđeni vratar Bayerna Alexandar Nubel krenuo je na golu, a Ismail Jakobs koji je za 6.5 milijuna eura pristigao iz Kolna ušao je u nastavku utakmice. Monacove zvijezde Ben Yedder i Golovin također su ušli u nastavku utakmice, a Cesc Fabregas cijeli je dvoboj proveo na klupi za pričuve.

No, pojačanja nisu Kovaču donijela trijumf na otvaranju prvenstva. Iako je lijepo otvorio utakmicu, efektnim pogotkom Martinsa u 14 (VIDEO). Ipak, Nantes je izjednačio u 42. nakon što je Castelletto zabio glavom nakon ubačaja iz kuta (VIDEO).

U nastavku utakmice Monaco je imao preko 70 posto vremena loptu u svojim momčadima no nije uspio slomiti čvrsti gostujući sastav. U drugom kolu Monaco gostuje kod Lorienta, a Nantes dočekuje Metz.



Tagovi

MonacoNantesNiko KovačLigue 1

Ostale Vijesti