Kovač o Halilovićevom krvniku: "Ovaj klinac je skandalozan! Najbolji igrač kojeg sam vidio i kao igrač i kao trener!"

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 26.10.16. | 09:38

Jesus Vallejo ne prestaje oduševljavati nogometne fanove u Njemačkoj, a i šire.

Eintracht nastavlja živjeti svoj san; nakon što su izborili remi protiv Bayerna prošlo kolo, ovog su vikenda uvjerljivo porazili u gostima Halilovićev HSV (0:3).

Notirali smo već fantastičnu defanzivnu minijaturu Jesusa Valleja, mladića koji je ekipi Nike Kovača posuđen iz madridskog Reala, a koji je na više nego samouvjeren način „ugasio“ pokušaj kontre našeg Alena Halilovića.

Upravo Valleja mnogi ističu kao jednog od ključnih faktora koji održavaju bajku Eintrachta živom. Ne treba ni napominjati kako je njegovim kvalitetama očaran i naš Niko Kovač.

„To je skandalozno; nikada nisam vidio takvog igrača“, očaran je hrvatski strateg. „Nikada nisam vidio ovakvog igrača ni kao igrač, a ni kao trener“.

Hrabre riječi za nekog tko je primjerice dijelio travnjak i trenirao s imenima poput Luke Modrića i Ivana Rakitića, ali to samo govori koliko je Kovač očaran kvalitetom  19-godišnjeg mladog španjolskog reprezentativca.

S njegovim opservacijama slaže se i vratar Lukas Hradecky, kojeg smo imali priliku gledati u akciji u nedavnom susretu Finske i Hrvatske.

„Trenutačno je on naš najbolji igrač; Vallejo čini moj posao mnogo lakšim.“

Vallejo je samozatajan, a sve što se zna je da bi volio dobiti prigodu potvrditi svoj talent na Santiago Bernabeuu. Ako ovako nastavi, ostavit će gazde u Realu bez opravdanja ukoliko mu tu prigodu i ne ponude. 


Tagovi

Jesus VallejoNiko Kovač

Ostale Vijesti