Nije uspio u HNL-u, sutra će prijetiti Dinamu, a turski prvak mu nudi pola milijuna eura godišnje

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 25.08.20. | 08:38

Ključni igrač sutrašnjeg protivnika Modrih na izlaznim je vratima…

Trener Rumunja, Dan Petrescu, u razgovoru za domaće medije pričao je o tome kako ljudi nisu ni svjesni koliko je Dinamo dobar, da bi jučer dodao kako mu za novu sezonu trebaju još tri igrača.

„Postoje pozicije na kojima mi trebaju igrači, svježi, novi. Trebaju mi pojačanja na tri mjesta u momčadi“, istaknuo je Petrescu, a njegovu izjavu prenijele su Sportske novosti.

Da bi stvar bila gora, uskoro će mu možda biti potrebna četiri pojačanja budući da bi jedan od dva Hrvata u njegovoj momčadi uskoro mogao napustiti klub. Turski mediji raspisali su se o tome kako je Damjan Đoković na meti turskog prvaka Bašakšehira, a iako se ne zna koliki su iznos spremni platiti za njega, piše se kako Đokovića planiraju privući s godišnjom plaćom od pola milijuna eura.

30-godišnji veznjak rodom iz Zagreba pravi je „journeyman“. Naime, u svojoj nevjerojatno bogatoj karijeri, Đoković je promijenio čak devet klubova, a njegov put i igrački profil već ste imali prilike čitati na Germanijaku:

Uvjerljivo najveći trag u karijeri Đoković je ostavio upravo u Cluju. Ukupno je za klub odigrao 127 utakmica u svim natjecanjima, a može se pohvaliti s 13 pogodaka i 15 asistencija. Đoković je treći najvrjedniji igrač Cluja, a njegova uloga u redovima rumunjskog prvaka iznimno je velika.

„Nisam zadovoljan igrom, ali jesam rezultatom. Utakmica nam je došla nakon teškog puta, ritam nije bio pravi. Za Đokovića sam znao da je spreman za samo pola sata, a Paun je tek nekoliko dana s momčadi, stavio sam ga posljednjih nekoliko minuta zbog morala“, rekao je Petrescu nakon pobjede u 1. kolu protiv Academice Clinceni.

(foto: Steve Welsh/PA Images/PIXSELL)

 


Tagovi

Ljetni prijelazni rokClujtransferiDamjan Đoković

Ostale Vijesti