Nije se uključio u klupsku videokonferenciju, jesu li mu dani odbrojani?

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.05.20. | 21:40

Nakon svega, ovo je možda kap koja je prelila čašu.

Kako prenose španjolski mediji, skupocjeno plaćeni napadač Barcelone, brzonogi Ousmane Dembélé, jedini se nije uključio u klupsku videokonferenciju koju je organizirao trener Quique Setien, kako bi provjerio u kakvom su stanju njegovi igrači i trenersko osobljke te prešao generalne momčadske točke dnevnog reda.

Francuz je uz Frenkieja De Jonga jedini u klubu koji je otputovao doma za vrijeme koronakrize, no izgleda da je 22-godišnjaka pametnije čuvati ''na kratkoj lajni''. Mediji se slažu kako ovaj propust Dembéléa bacaju još dublje u ''provaliju'' što se tiče statusa u klubu.

Otkako je stigao iz Borussije Dortmund za 105 milijuna eura talentirani je napadač uglavnom bio razočarenje. U tri je godine ozlijeđem bio čak devet puta a odigrao svega 74 utakmice, pri čemu je postigao 19 golova i 17 asistencija.

Osim što je imao nesreće s ozljdama, postavljaju se pitanja oko njegove dicipline i sportskog karaktera. Sve je ovo dovelo do toga da napadač bude odstranjen iz prve momčadi, a klub potraži privremeno rješenje u vidu Martina Braithwaitea iz Leganesa za 18 milijuna eura.

Barca se planira vratiti treninzima narednog petka, a u tu svrhu igrači su pozvani minule srijede da obave obavezna testiranja na koronavirus.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="fr" dir="ltr">FC Barcelone: ​​Ousmane Dembélé saute la vidéoconférence - FOOTBALL<a href="https://t.co/r8bHKbM1P1">https://t.co/r8bHKbM1P1</a></p>&mdash; Sportsactus (@ChamponVirgile) <a href="https://twitter.com/ChamponVirgile/status/1258837476447322113?ref_src=twsrc%5Etfw">May 8, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)


Tagovi

Ousmane DembeleBarcelonakoronavirusMartin BraithwaiteLeganesQuique SetienFrenkie de JongBorussia Dortmund

Ostale Vijesti