Nije samo Juve zainteresiran: Matić bira između nekoliko velikana

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 16.09.19. | 17:09

Napušta li stasiti veznjak Old Trafford?

Odlični srpski veznjak Nemanja Matić priznao je kako je nesretan ove sezone s obzirom na provedeno vrijeme na terenu premijerligaških utakmica. Budući da ono u minutama iznosi 89, to ni ne čudi.

Pisali smo već da je bivši igrač Benfice na meti Juventusa, što nije nikakvo iznenađenje jer mu istječe ugovor 30. lipnja 2020., a znamo da je Stara dama u niskom startu kad je u pitanju potpisivanje vedeta s isteklim ugovorom.

No, po pisanju Corriere dello Sporta, među zainteresiranima je i dvojac sa San Sira, Milan i Inter. Prema izvorima, Srbinu ta ideja uopće nije odbojna. Štoviše, tvrdi da je oran za razgovore o prelasku već u siječnju i da bi se već tada ''stavio na raspolaganje''. Ima već iskustva suradnje s Antonijom Conteom iz vremena kad su obojica plaću zarađivali na Stamford Bridgeu.

 

 

No, izvori odaju kako Ole Gunnar Solskjaer nije baš oduševljen spomenutom idejom, te da Matića ne želi prodavati na zimu. Bez obzira što bi ga na ljeto mogli izgubiti bez ikakve odštete, i bez obzira što otvoreno preferira mladog Škota Scotta McTominaya na referentnoj poziciji u veznom redu.

Matić je odigrao svih 90 minuta u porazu Srbije od Portugala u sklopu kvalifikacija za Euro 2020., no želja mu je pronaći novu sredinu gdje će ponovno imati status prvotimca.

Natrag na naslovnicu

(foto: Reuters)


Tagovi

Nemanja MatićPremiershipSerie AManchester UnitedJuventusMilanInter

Ostale Vijesti