Luka Stanzl/PIXSELL
Luka Stanzl/PIXSELL

Nije dugo trajalo: Gorica smijenila Angelovskog

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 05.11.22. | 10:19

Na klupi prvoligaša makedonski trener je proveo nepuna tri mjeseca bez da je upisao pobjedu u prvenstvu

Nenad Črnko razriješio je Igora Angelovskog funkcije trenera i sportskog direktora Gorice. Odluka o prekidu suradnje donesena je nakon poraza u 16. kolu HNL-a protiv Istre 1961.

"Ovim putem zahvaljujemo dosadašnjem treneru na suradnji u nepuna tri mjeseca koliko je proveo na klupi Gorice. O imenovanju novog trenera Klub će javnost obavijestiti do ponedjeljka", izvijestili su iz kluba.

Angelovski je vodio Goricu u 11 utakmica, a upisao je tek jednu pobjedu u Kupu. Od deset utakmica HNL-a imao je dva remija i osam poraza. Ovo je drugi put ove sezone da je treneru Gorice presudio poraz od Istre 1961. Prvi put se to dogodilo Samiru Toplaku koji je dobio otkaz nakon što je Istra slavila u Velikoj Gorici s 2:0 krajem kolovoza. Njega je naslijedio Angleovski koji nije uspio upisati nijednu pobjedu u prvenstvu, a jučerašnji poraz u Puli bio je presudan za odluku predsjednika Gorice.

Gorica je trenutno u teškoj situaciji nakon 15 kola HNL-a. Prošlih sezona bili su u gornjem dijelu tablice, a ove su na začelju sa samo jednom pobjedom i četiri remija te 11 poraza.



Tagovi

HNK GoricaIgor AngelovskiNenad Črnko

Ostale Vijesti