Nije dobio priliku kod Ancelottija pa ide, želi u „dream-team“?

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 21.05.15. | 17:59

Veznjak madridskog Reala, Sami Khedira uskoro bi trebao objaviti gdje odlazi na ljeto, a mnogi nagađaju kako će mu odredište biti Italija i tamošnji prvak Juventus.

28-godišnjem osvajaču zlatne medalje na prošlogodišnjem Svjetskom prvenstvu u Brazilu sljedećeg mjeseca istječe ugovor na Santiago Bernabeuu i ima slobodne ruke što će sa svojom karijerom i gdje će je nastaviti. Arsenal, Chelsea, Manchester United i Schalke se spominju u kontekstu dovođenja Khedire, ali čini se da bi on najradije u Italiju, točnije Torino.

Nakon pet godina provedenih u Španjolskoj, koje su prožele i ozljede, sada će sreću potražiti negdje drugdje. Unatoč tome što je Real ove sezone imao dosta poteškoća u veznom redu, nakon što je Xabi Alonso otišao u minhenski Bayern, a nije dovedena zamjena umjesto njega, a Luka Modrić je muku mučio s ozljedama, Khedira je zaigrao samo 11 puta u španjolskom prvenstvu. Čak i kada je bio na raspolaganju i kada je bio spreman, trener Carlo Ancelotti se češće odlučivao za Sergija Ramosa.

Mnogi Khediru vide kao idealnog igrača za Arsenal, kojemu treba takav igrač, a navodno je zagrijan i i Chelseajev menadžer, Jose Mourinho, koji je njemačkog reprezentativca doveo u Real iz Stuttgarta 2010. godine. Sada bi ga rado vidio na Stamford Bridgeu, ali niti Juventus nije loša opcija.

Talijanski prvak ima jednu od najboljih veznih linija na svijetu - Arturo Vidal, Claudio Marchisio, Paul Pogba i Andrea Pirlo je tim iz snova, ali treba naglasiti kako se Pogbu povezuje s mnogobrojnim klubovima ovog ljeta, a 36-godišnjem Pirlu na ljeto istječe ugovor, tako da bi moglo biti vrlo zanimljivo.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Sami KhediraReal MadridJuventus

Ostale Vijesti