Nel Pavletic Goricki/ PIXSELL
Nel Pavletic Goricki/ PIXSELL

Ni Rijeka, ni Šibenik, ni Istra 1961: Mateo Monjac ima novi klub (FOTO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 23.06.21. | 17:34

Ponajboljeg igrača 2.HNL dogodine gledamo na prvoligaškim travnjacima

Pred kraj sezone u 2. HNL krenula su i nagađanja gdje će pojedini igrači koji su se dokazali protekle sezone u drugom razredu hrvatskog nogometa nastaviti karijere. Jedan od njih bio je Mateo Monjac, koji je prošle sezone s Orijentom 1919 završio na 11. mjestu, ali je završio i na trećem mjestu ljestvice s 14 golova podijelivši ga s Franom Brodićem kojeg ćemo dogodine gledati u dresu Gorice.

Monjac se uz Brodića i najboljeg strijelca 2. HNL prošle sezone Marka Dabru(kojeg ćemo gledati u dresu Lokomotive) spominjao najčešće u prvoligaškom društvu. Zainteresirani su bili Rijeka, Šibenik i Istra 1961 za ovog 25-godišnjeg krilnog napadača, ali najkonkretniji je bio Slaven Belupo.

NK Slaven BelupoNK Slaven Belupo


Tako je od danas postao novi igrač Farmaceuta s kojima je potpisao ugovor do ljeta 2023. godine.

„Odličan je osjećaj potpisati za klub poput Slaven Belupa. Stigao sam u dobru i stabilnu sredinu, u sređeni klub na prvoligaškom nivou, i napravio veliki korak naprijed u karijeri. Pružat ću maksimum na svakom treningu i na svakoj utakmici i jedva čekam da krene prvenstvo. Učinit ćemo sve da ispunimo očekivanja naših navijača čija će nam pomoć biti potrebna“, rekao je Monjac nakon potpisa.

Monjac je i ranije bio na radaru Slaven Belupo kada je prošlog ljeta zamalo završio u Koprivnici s Ninom Mohorovičićem i Miroslavom Iličićem.

Osim za Orijent 1919, Monjac je u karijeri branio boje Opatije te slovenskih klubova Nafra, Drava i Zavrč.


Tagovi

Slaven BelupoMateo Monjac2. HNL2.HNLHNLDruga HNLNK Orijent 1919

Ostale Vijesti