REUTERS/Amr Abdallah Dalsh
REUTERS/Amr Abdallah Dalsh

Ni Marokanci nisu primijetili: vratar otpjevao himnu, a onda prepustio mjesto na golu pričuvi

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 27.11.22. | 14:50

Prvi marokanski vratar Bono u zadnji je tren izostao s utakmice protiv Belgije i mnogim je svjetskim medijima medijima trebalo neko vrijeme da uoče promjenu. U pitanju su, navodno, probavni problemi

Nije prvi put da neki igrač izostane iz prvih 11 u zadnji tren zbog ozljede na zagrijavanju, no slučaj koji se dogodio u utakmici Belgije i Maroka ipak je nešto bizarniji. Naime, kad je Michi Batshuayi u šestoj minuti imao prvu priliku za Belgiju, a marokanski vrtarar odlično mu obranio, HRT-ov komentatort u prijenosu uživo nahvalio je Bona, prvog marokanskog vratara. I ispričao još nekoliko rečenica o njemu. A tek je 10-ak minuta shvatio i ispričao se gledateljima, jer na vratima nije Bono, nego drugi vratar Munir. Međutim, nije HRT-ov komentator jedini, gotovo nitko na svijetu nije shvatio da je na golu Munir, nisu to navrijeme čak uvidjeli ni marokanski mediji.


"Ali, vidjeli smo Bona sa suigračima na terenu, kod intoniranja himne", komentirali su marokanski portali, a dok je komentator belgijske televizije RTBF to shvatio tek nakon 20 minuta.

"Ljudi, ovo na golu nije Bono. Ispričavamo se gledateljima", rekao je Belgijac, a slični su zaključci, nakon već 15, 20 odigranih minuta dolazile sa svih krajeva svijeta. Bono je, dakle, otpao nakon sviranja himne!?

Kasnije se, neslužbejo, saznalo da su u pitanju probavne smetnje, da je želudac 'zaustavio' Bona da stane na vrata protiv Belgije. (T.N.)



Tagovi

MarokoBelgijaSvjetsko prvenstvo u nogometu Katar 2022.Katar 2022

Ostale Vijesti