REUTERS/Massimo Pinca
REUTERS/Massimo Pinca

Neželjeni veznjak Juventusa mogao bi biti pojačanje Pirlu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 23.06.22. | 13:09

Rado bi ga se riješili čelnici Stare dame, a u tome bi im mogao pomoći bivši trener i ikona kluba

Prije dvije godine u trenerske vode ušao je legendarni talijanski veznjak Andrea Pirlo. Za prvi posao dobio je Juventus u kojem je ostavio najveći trag. Ispostavilo se da je to bio prevelik zalogaj za neiskusnog trenera koji je igračku karijeru završio u veteranskim godinama, a na kraju sezone naslijedio ga je novi stari trener Max Allegri.

Pirlo je prošlu sezonu bio bez posla, a onda je ovog ljeta našao novi. Kao grom iz vedra neba došla je vijest da preuzima Karagmurk, klub u kojem je igrao hrvatski veznjak Kristijan Bistrović na posudbi. Oni su prošlu sezonu zaključili na osmom mjestu turske Super lig, a u idućoj bi još i više.

Stoga se Pirlo uključio u potragu za pojačanjima, a jedno od prvih bi mu moglo biti jedno poznato lice. Juventus još ne može probaviti neuspjeh s Aaronom Ramseyjem, velškim veznjakom kojeg su doveli besplatno s pedigreom ponajboljeg igrača Arsenala. Velšanin nije u redovima Stare dame bio nijednom ni sjena onog što je pokazivao u dresu Topnika, a čelnici Juventusa žele ga se riješiti već nekoliko sezona.

Mislili su da će posudba u Glasgow Rangerse rezultirati i ostankom tamo, ali do toga nije došlo. Sad je opet u Torinu čeka da ga netko pokupi, a to bi mu mogao biti bivši trener. Za Juve ga ugovor veže do ljeta 2023. godine, ali interes da napusti Juventus je obostran.


Tagovi

Andrea PirloAaron RamseyFatih Karagumruk

Ostale Vijesti