REUTERS/Scott Heppell
REUTERS/Scott Heppell

Newcastle slavio, utakmicu obilježio bizaran jedanaesterac Mitrovića (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 15.01.23. | 17:22

Svrake su slomile Fulham pogotkom Alexandera Isaka u samoj završnici

Newcastle je nastavio svoju bodovnu žetvu i u 20. kolu engleske Premier lige. Ovog puta su Svrake slomile Fulham na svom St. James' Parku pogotkom Alexandera Isaka u samoj završnici.

Bio je, međutim, domaćin osjetno bolji protivnik u ovom susretu, imao je 62 posto posjeda lopte, 20 udaraca prema suparničkim vratima od čega je šest otišlo u okvir (Fulham ostao bez udarca u okvir), dvostruko više kornera...

No, imao je Fulham ranije dosta zgodnu priliku da stigne do vodstva i pomrsi račune klubu s najbogatijim vlasnikom u Premier ligi. Naime, prije nego će tamnoputi švedski napadač zapečatiti sudbinu gostujućih nogometaša, Fulhamu je glavni arbitar Jones dodijelio jedanaesterac. Kieran Trippier je jeftino nasjeo na dribling Reida u samom gornjem kutu 16-erca 'počistivši' ga na travnjak. Sudac Jones je nakon konzultacije s VAR monitorom pokazao na bijeli kreč, a odgovornost je na sebe preuzeo najbolji strijelac kluba Aleksandar Mitrović, nakon čega je uslijedila bizarna situacija.

Mitrović je prevario vratara Nicka Popea i zatresao mrežu, no prilikom udarca se okliznuo i pogodio se u lijevu nogu, dakle dva puta je dirao loptu, zbog čega mu je pogodak opravdano poništen. Situacija koja se rijetko može vidjeti na nogometnim terenima i zbog kojeg Mitrović nije uspio zabiti i 12. pogodak ove sezone. (pz)

Mitrovićev jedanaesterac pogledajte OVDJE



Tagovi

Premier ligaNewcastleFulhamAleksandar Mitrović

Ostale Vijesti