Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Nevolje u raju: Ugodno su iznenađenje u HNL-u, ali na ljeto bi mogli u totalni remont

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 12.03.21. | 08:00

Bulat je već prodan u Dinamo, Labrović i Ampem ne žele potpisati novi ugovor, a Sahiti je na meti bogatijih klubova

Šibenik je jedno od ugodnijih iznenađenja u Prvoj HNL, ali daleko od toga da je osigurao opstanak s obzirom na to da je doljnji dio ljestvice uistinu zgusnut. Međutim, šesti je na ljestvici, ima šest bodova više od posljednje Lokomotive i mirnije može gledati prema nastavku sezone.

No, nakon nje Šibenčani bi se mogli naći u grdim problemima. Točnije, mogli bi ostati bez nekolicine igrača koji su ove sezone označeni kao ključni. Bez jednoga su već ostali, mladog kapetana Marka Bulata koji je prodan u Dinamo, a na dobrom putu da napuste Šubićevac su vratar Nediljko Labrović i napadač Prince Ampem.

Naime, ni jedan ni drugi nisu potpisali novi ugovor s klubom, iako im aktualni istječe krajem sezone. Za Labrovića se već nekoliko dana piše da je na meti Rijeke, a klub s Kvarnera bi navodno volio i Ampema vidjeti u svojim redovima. Kako pišu na Šibenski.hr, takve napise vidio je i prvi čovjek kluba, Josip Bulat.

„Ono što znam je da je Šibenik obojici ponudio nove ugovore, i da se s obojicom igrača o tome razgovara već šest mjeseci. Oni do sada nisu potpisali nove ugovore, i hoće li to uraditi ja ne mogu reći. Mi ih ne možemo prisiliti, ali isto tako nismo toliko jaki da ne igraju ili brane do kraja sezone“, rekao je za lokalni portal predsjednik kluba.

>>> Nediljko Labrović napušta Šubićevac, ali ostaje u Prvoj HNL

Bulatu, Labroviću i Ampemu na popis možemo dodati i Emira Sahitija. Igrač koji je u Šibeniku na posudbi iz Hajduka veliko je osvježenje na HNL sceni, a sa zabijenih šest golova već je na sebe privukao pažnju bogatijih klubova, čak i izvan Hrvatske. S obzirom na to, teško je očekivati da će i sljedeće sezone igrati na Šubićevcu.

Hajduk bi ga volio vratiti, po mogućnosti na njemu u budućnosti i nešto zaraditi, no vidjet ćemo kakve su želje mladog Albanca, jer ne smijemo zaboraviti da u Hajduku nije dobio pravu priliku. Kako god bilo, u Šibeniku će nestrpljivo promatari situaciju oko svojih ključnih igrača, jer lako je moguće da će kroz nekoliko mjeseci moratu krenuti u potpuni remont.


Tagovi

NK ŠibenikMarko BulatNediljko LabrovićPrince Ampem ObengEmir Sahiti

Ostale Vijesti