NEVJEROJATNO: Igrači Bayerna održavali tajne treninge iza leđa Ancelottiju?!

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.10.17. | 17:33

Za to se u klubu čak i znalo!

Udarci za Carla Ancelottija stižu sa svih strana.

Njemački magazin Kicker danas donosi šokantnu priču o tome kako su u posljednje vrijeme igrači Bayerna održavali „tajne treninge“ bez znanja talijanskog trenera, nezadovoljni intenzitetom njegovih uobičajenih sesija koje su smatrali „bezvoljnim“ i „nedovoljno angažiranim“.

Prema njima, kolovođa je bio Arjen Robben, koji je odmah po odlasku Ancelottija s klupe objavio kako su njegove metode manje zahtjevne od onih koje na  treninzima djece prolazi njegov sin. Uz njega, grupu „odmetnika“ činili su iskusni Franck Ribery, Jerome Boateng, Thomas Muller te Mats Hummels, koji su okupljali momčad na visokointenzivnim privatnim trening-sesijama, bojeći se da njihove svakodnevne obveze koje im zadaje Talijan nisu dovoljne kako bi održali nivo spremnosti na najvišoj razini koja se od njih očekuje.

Kada se u klubu za to saznalo, direktor Karl-Heinz Rummenigge održao je hitni krizni sastanak s ozlijeđenim Manuelom Neuerom i Jeromeom Boatengom. Igrači su štošta oko toga zamjerali i Ancelottijevom fitness treneru Giovanniju Mauriju, koji je također otpušten. Prema navodima, on bi organizirao tek nešto više od tri minute programa za zagrijavanje, zbog čega su se bojali ozljeda.

Igrači zbog toga po svemu sudeći neće snositi sankcije, a Willy Sagnol koji je u ulozi prijelaznog trenera ima bitnu stavku za unaprijediti…

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Carlo AncelottiArjen Robben

Ostale Vijesti