Neviđena sramota! Sudac isključio bivšeg veznjaka Arsenala jer je opsovao rasiste na tribinama!? (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 18.07.15. | 10:55

Nevjerojatno što se sve događa na ruskim stadionima...

Ruska Premier liga započela je jučer utakmicom Spartaka i Ufe. Gosti, u čijim je redovima cijeli dvoboj odradio Hrvat Ivan Paurević, iznenadili su i u Moskvi uzeli bod – 2:2.

Nažalost, sraz je ostao u sjeni ružnog rasističkog incidenta, ali i velike sramote glavnog suca Vladimira Moskaljeva. On je u 31. minuti isključio gostujućeg nogometaša Emmanuela Frimponga, jer je ovaj oštro reagirao na rasističke ispade domaćih navijača.

Od samog početka fanovi Spartaka namjerili su se na Frimponga, vrijeđajući ga na različite načine, od hukanja, pa sve do uvreda i psovki na račun boje kože. Veznjak iz Gane, inače bivši član Arsenala, izdržao je do 32. minute, a onda je jednostavno „puknuo“. Pokazao je srednji prst prema tribinama i opsovao navijače ili bolje rečeno – rasiste.

Sudac Moskaljev na to nije ostao imun (a na rasizam s tribina jest?!) i pokazao je Frimpongu put do svlačionice. Gostujuća klupa ostala je u šoku, baš kao i čitav nogometni svijet. Velika sramota suca, ali i Rusije, gdje su tamnoputi igrači često meta rasističkih ispada. Kuda ide ovaj svijet?


Tagovi

Spartak MoskvaEmmanuel FrimpongUfaRasizamnavijačiNavijači

Ostale Vijesti