Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Neven Đurasek na korak do kluba koji je 'otpilio' Alena Halilovića

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.07.23. | 16:16

Ako sve prođe po planu priključit će se Domagoju Pavičiću koji je stigao ovog ljeta iz Konyaspora.

Prema pisanju grčke Gazzette, hrvatski vezni igrač Neven Đurasek, koji je prije nekoliko dana napustio ukrajinski Šahtar, blizu je dogovora s Arisom iz Soluna, grčkog prvoligaša u kojeg je prije nekoliko dana stigao još jedan bivši dinamovac Domagoj Pavičić, a koji je u veljači bio na pragu dovođenja Alena Halilovića, ali još jedan bivši dinamovac nije prošao liječnički pregled te je Aris odustao od suradnje.

Prema pisanju Gazzette, Đurasek je sve dogovorio s Arisom i sutra bi trebao potpisati ugovor. Ako prođe liječnički pregled...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Đurasek se s nogometom počeo baviti u matičnom Varaždinu, no još kao kadet stigao je u Dinamo. U hrvatskom prvaku nikada nije dobio pravu priliku, zabilježio je tek tri nastupa za A momčad (i 36 za drugu momčad). Dinamo ga je slao na posudbe u Lokomotivu, Varaždin, Dnipro 1, Olimpiju i naposljetku ga je prodao Šahtaru kojem je trener bio Igor Jovićević.

Đurasek je za Šahtar upisao 26 nastupa, zabio gol i zabilježio tri asistencije, no ukrajinski prvoligaš nije mu produžio suradnju te je od kraja prošle sezone slobodni igrač.

Službenu potvrdu njegovog transfera trebali bismo dobiti sutra. Ako se ne ponovi 'slučaj Halilović', Đurasek će postati sedmi Hrvat koji je zaigrao za Aris. Uz Pavičića, koji je stigao ovog ljeta iz Konyaspora, u Arisu su još igrali Toni Datković, Jurica Vranješ, Danijel Cesarec, Ivan Đurđek i Josip Šimić. (nr)

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

ArisNeven Đurasek

Ostale Vijesti