Foto: screenshot
Foto: screenshot

Nesuđeni vratar Redsa izvodio Zidaneov „rulet“ pa primio gol s centra (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 18.10.20. | 18:57

Doista ne čudi što nije uspio na probi u Liverpoolu...

„Ti ćeš igrat' u Liverpoolu“, kaže posprdno zloglasni menadžer Nikolić, uz 'ćušku', mladom Romeu u legendarnom skeču Gitak TV-a. Prisjetili smo se ovih riječi, pa pomalo i zajedljivo moramo priznati, nakon nevjerojatnog gafa golmana mađarskog prvoligaša ZTE-a, Patrika Demjena.

22-godišnji vratar napravio je rijetko viđenu grešku na gostovanju kod Paksa na kojem je njegova momčad izgubila 3:1. Igrala se 75. minuta, njegova momčad gubila je u tom trenutku 2:1, a Demjen je bio primoran istrčati sa svog gola jer je suparnički igrač krenuo sam prema njemu u kontri. I sve bi bilo dobro jer je Demjen stigao prepriječiti put napadaču, ali potom mađarski čuvar mreže odjednom u sebi "budi duh" Zinedinea Zidanea.

Demjen je išao napraviti famozni Zizouov dribling „rulet“ prilikom izlijetanja s vrata, ali iza leđa nije vidio drugog suparničkog igrača Janoša Hahna koji mu otima loptu i zabija gol praktički s centra.

Razlog iz kojeg smo se sjetili splitske komičarske skupine leži u činjenici da je nesretni golman proveo određeno vrijeme u Liverpoolu na probi i to prije sedam godina. Tada kao 15-godišnjak Demjen je stigao na probu zajedno s veznjakom Balintom Vogyicskom. Kao što možete pretpostaviti, nisu zadovoljili, ali to ne znači da jednog dana i ne dođu barem blizu te razine.

I dok je Vogyicska trenutno član mađarskog Gyrmota, Demjen je dogurao do U21 mađarske reprezentacije, posljednju utakmicu odigrao je prošli mjesec u prijateljskom srazu sa slovenskim vršnjacima a tko zna, možda jednog dana doista i dogura do stativa na Anfieldu, unatoč ovom kiksu...



Tagovi

ZTE

Ostale Vijesti