Nesuđeni napadač Dinama od prve minute u porazu St.Paulija

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.08.14. | 10:53

U petak su odigrane tri utakmice drugog kola druge njemačke lige, a pobjede su upisali domaćini i gosti, dok je jedna utakmica završila remijem.

Aalen je s 2:0 svladao St.Pauli bivšeg napadača zagrebačke Lokomotive i nesuđenog napadača hrvatskog prvaka Dinama, Ante Budimira koji je podsjetimo, bio na korak od potpisa ugovora s 'Modrima' ali je transfer propao i talentirani 23-godišnji centarfor ipak je završio u 2. Bundesligi.

Iako je igrao svih 90 minuta, 'majstor s Kajzerice' i bivši igrač zaprešićkog Intera nije uspio pomoći svojoj momčadi da dođe do prve pobjede u novoj sezoni, nakon što je u prvom kolu remizirala s Ingolstadtom 1:1. Domaćine je u vodstvo doveo Daghfous u 13. minuti, a konačnih 2:0 postavio je Junglas u 70. minuti.

Aalenu su tri boda donijela treće mjesto na ljestvici koliko imaju i Bochum i Braunschweig.

FSV Frankfurt upisao je i drugi poraz izgubivši kod kuće od četvrtoplasiranog Karlsruhera s 3:2, za koji je hat-trick zabio Bugarin Micanski. Precizan je bio u 11., 18. i 41. minuti, dok je poraz ublažio dvostruki strijelac Albanac Kapllani. Prvo u 16., a potom iz penala u 45. minuti.

Bodove su podijelili Union Berlin i Dusseldorf odigravši 1:1. Unionu je drugi remi u sezoni osigurao Kreilach u 64. minuti, a ranije je u 35. minuti vodeći pogodak za goste zabio Liendl.

(Foto: Pixsell)


Tagovi

Ante BudimirDinamo ZagrebLokomotiva ZagrebSt. PauliAalenIngolstadtFSV FrankfurtKarlsruherUnion BerlinFortuna Dusseldorf

Ostale Vijesti