Nesuđena devetka Rijeke i hit napadač u Sloveniji na meti tri turska velikana

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.07.20. | 10:43

Mogao bi to biti veliki kiks Miškovića i ostatka družine s Rujevice…

Naime, njegove igre su pod povećalom, a navodno bi ga u svojim redovima voljeli vidjeti Fenerbahče, Galatasaray i Bešiktaš.

Mladi napadač iz Čakovca ove je sezone zablistao u susjednoj Sloveniji te je upravo on glavni protukandidat Anti Vukušiću u borbi za titulu najboljeg strijelca lige. 22-godišnji Vizinger ove je sezone zabio 21 pogodak u prvenstvu, a posljednjeg je zabio u jučerašnjem ogledu njegovog Celja i Domžala u kojem je njegova momčad slavila s visokih 4:1.

Njegova momčad trenutno ima svega jedan bod manje od vodeće Olimpije (koja ima i utakmicu manje), a zanimljivo je kako je Vizigner zabio praktički svaki treći pogodak svoje momčadi ove sezone.

22-godišnjak iz Čakovca je za Rijeku odigrao svega dvije utakmice u HNL-u, a u Celje je otišao u siječnju 2018. godine nakon što mu je postalo potpuno jasno kako nije u užem krugu igrača koji kandidiraju za početni sastav.

Iako nema službenih podataka koliko je za njegove usluge izdvojila momčad Celja, nema sumnje kako se tu ne radi o nekoj velikoj (ako i ikakvoj) odšteti budući da spomenuti slovenski prvoligaš nije u financijskoj situaciji da u svoje redove dovodi igrače za veliku odštetu. Bilo kako bilo, Slovenci su se „kockali“, a to bi im se moglo isplatiti budući da su za njegove usluge već sada zainteresirani klubovi kojima nije pretjerano veliki problem za kvalitetno pojačanje izdvojiti pokoji milijun.

Jasno, slovensko prvenstvo je još uvijek u tijeku pa se tako ne očekuje nikakav daljnji razvoj situacije dok se liga ne završi, ali u svakom slučaju izgledno je kako Vizinger igra svoje posljednje utakmice u dresu Celja.

Mogla bi to biti velika pogreška Damira Miškovića i ostatka družine s Rujevice koji su se ovog talentiranog mladića olako odrekli.

 

 

 

(foto: Screnshoot)

 


Tagovi

BesiktasGalatasarayFenerbahçeLjetni prijelazni roktransferiCeljeRijekaDario Vizinger

Ostale Vijesti