Nesuđena devetka Manchester Uniteda sa samo 24 godine odlazi u četvrtu ligu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 31.01.20. | 13:59

Tko visoko leti…

Ovaj 24-godišnji napadač bio je predodređen da postane nova devetka engleske reprezentacije i Manchester Uniteda, ali je njegova karijera otišla u nekom potpuno krivom smjeru.

Wilson je dijete Uniteda te je u klubu od najranije dobi. Od samih početaka bilo je jasno kako je riječ o vrhunskom igraču te su mu mnogi analitičari predviđali veliku karijeru te su ga po načinu igre uspoređivali s Jermaineom Defoeom.

Wilson je bio igrač Manchestera nevjerojatnih 17 godina budući da je 2002. godine stigao u omladinsku školu, da bi tek ovog ljeta otišao iz kluba i potpisao vjernost nekome drugome.

United ga je slao po brojnim posudbama, a između ostalog je nosio dresove Brightona, Derbyja, S heffield Uniteda i Aberdeena kojem se i priključio ovog ljeta iako je i sezonu ranije nosio dres kluba kao posuđeni igrač.

Zanimljivo, Wilson je igrao i utakmici protiv Rijeke, a okusio je čar igranja, pa čak i zabijanja pogodaka na Teatru snova.

Njegova trenutna tržišna vrijednost iznosi 1,5 milijuna eura, a u dresu U-21 reprezentacije Engleske upisao je jedan nastup i jedan pogodak.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">The striker joins us on an 18-month deal <br><br> <a href="https://t.co/5qaOZlocpf">https://t.co/5qaOZlocpf</a></p>&mdash; Salford City FC (@SalfordCityFC) <a href="https://twitter.com/SalfordCityFC/status/1223223306368770048?ref_src=twsrc%5Etfw">January 31, 2020</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

(foto: Reuters)

 


Tagovi

James WilsonManchester UnitedtransferiSalford UnitedZimski prijelazni rokAberdeen

Ostale Vijesti