Zvonimir Barišin/PIXSELL
Zvonimir Barišin/PIXSELL

Nešto se krčka, Livaju zove Grčka!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 22.05.24. | 12:30

Najbolji igrač Hajduka je na prekretnici

Marko Livaja od ozljede s Dinamom kada je izašao iz igre nije više nastupio ni minute, izgledno je da neće ni u posljednjoj utakmici s Lokomotivom, jer zašto riskirati kad je sve gotovo...

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Međutim, jedan od prvih zadataka novog sportskog direktora, pogotovo ako to bude Nikola Kalinić što je izvjesno, trebao bi biti razgovor s Hajdukovim najboljim i najskupljim igračem.

Ove sezone nije uspio u nakani donošenja trofeja Bijelima, imao je problema s ozljedama, između ostalog i jer ga protivnički stoperi udaraju, a dok je Hajduk bio u igri za trofeje nastupao je načet.

Činjenica je da nije bio na razini prethodne dvije sezone kada je bio najbolji igrač i strijelac lige, ali ozljede i pad Hajduka što se tiče atmosfere, glavni su krivci za to. Livaje još uvijek ima dobru cijenu, TM ga vrednuje 6,5 milijuna eura, tako da se i tu krije potencijalna zarada.

Sportski direktor mora obaviti razgovor i s Ivanom Perišićem te pronaći trenera. A neslužbeno se doznaje da za Livaju ima interesa iz Grčke. Što će odlučiti, hoće li se vraćati u zemlju gdje je s AEK-om bio prvak, tek treba vidjeti, no kako se neslužbeno doznaje, sigurno nije imun da se ponovno okuša tamo, pogotovo ukoliko stigne neka dobra ponuda.

Ove sezone Livaja je u 30 nastupa zabio 12 golova i pridodao sedam asistencija u svim natjecanjima.

Brojevi ukupno u Hajduku otkako je stigao u zimu 2021. godine su impresivni - 130 utakmica, 72 pogotka i 44 asistencije. Ugovor s Hajdukom ima do ljeta 2027. (dku)Tagovi

HajdukMarko LivajaozljedaNikola KalinićHrvatska nogometna ligaLjetni prijelazni rok 2024.grčka nogometna liga

Ostale Vijesti