Nesretnom Letici i Bruggeu presudio bizaran gol, Atletico i Galata startali pobjedama (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 18.09.18. | 22:53

Zanimljivo u skupinama B i D.

Iako nije imala posjed imala je momčad Ivana Leke svoje šanse, ali nije ih iskoristila. Dortmund se postavio dominantno na terenu i na koncu izborio tešku pobjedu. Bio je to jako nesretni pogodak za Leticu jer njegov stoper je izbijao loptu, ali pogodio je točno Pulišiću u nogu, a od njega se lopta u savršenom luku odbila preko bivšeg hajdukovca u mrežu. Bio je to trenutak odluke.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/kyvrb/nafhzu" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Atletico je slavio u Kneževini s 2:1 i tako ostavio Monaco praznih ruku na otvaranju grupnog dijela Lige prvaka. Ipak, nije se otpočetka činilo da stvari idu u takvom toku jer Grandsir je doveo Monaco u vodstvo u 18. minuti utakmice. Vodili su samo 13 minuta nakon čega je Diego Costa poravnao rezultat.

Sve je bilo riješeno do kraja poluvremena jer je u sudačkoj nadoknadi istog stoper Giminez zabio za preokret. Taj se rezultat na semaforu zadržao sve do kraja utakmice koji su gosti iz Madrida mirno priveli kraju.

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/wc5ut/yfqvpl" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Atletico je tako nakon prvog gola preuzeo vrh grupe, a u skupini D na čelo je zasjeo Galatasaray koji je kod kuće pobijedio Lokomotiv iz Moskve 3:0. Poveli su preko Rodriguesa već u 9. minuti utakmice i tako postavili čvrsti temelj za nastavak. Rasplet je stigao u 67. kada je Derdiyok sjajno pogodio iz slobodnog udarca i povisio vodstvo koje su kasnije zaokružili na tri gola prednosti.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/qrLV" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Galatasaray je potpuno zaslužio pobjedu jer je dominirao susretom protiv momčadi za koju je Vedran Ćorluka odigrao svih 90 minuta i zaradio žuti karton. U drugom utakmici te skupine vidjeli smo remi u Gelsenkirchenu. Po pogodak su zabili Schalke i Porto nakon što su domaći vodili.

Porto je već u 13. minuti preko Tellesa propustio realizirati kazneni udarac i tko zna kako se sve moglo razviti da su rano poveli. Na kraju je poveo Schalke preko Embola u 64. minuti i činilo se kako voda ide na njihov mlin sve više i više.

<div style="width:100%;height:0px;position:relative;padding-bottom:56.327%;"><iframe src="https://streamja.com/embed/0MjA" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width:100%;height:100%;position:absolute;"></iframe></div>

Ipak, vodili su desetak minuta, a onda je Porto iznudio novi kazneni udarac koji je ovaj put realizirao Otavio i postavio konačnih 1:1 iako je njegova momčad dominirala posjedom i kvalitetnijim prilikama. Turska je momčad tako zasjela na vrh, Schalke i Porto imaju po bod.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Karlo Letica

Ostale Vijesti