JUSTIN SETTERFIELD/Action Images
JUSTIN SETTERFIELD/Action Images

Neprežaljen u Maksimiru: Gavranović odigrao najbolju utakmicu sezone (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 27.12.21. | 19:51

Mario Gavranović sjajno se snašao u Kayserisporu i pokazuje kako igrač njegovog golgeterskog njuha itekako nedostaje Dinamu.

U utakmici 19. kola turske Superlige Kayserispor je na svom terenu s 3:0 slavio protiv Sivasspora i smanjio zaostatak za svojim protivnicima koji se nalaze na 12. mjestu tablice. Neupitno najbolji igrač utakmice bio je švicarski napadač hrvatskih korijena Mario Gavranović koji je direktno sudjelovao kod sva tri gola, prva dva je zabio, a za treći asistirao.

Najprije je dobro ušao u prostor nakon kornera u 9. minuti i loptu zakucao u protivničku mrežu.

Samo osam minuta kasnije majstorski je glavom prebacio golmana.

Do 23. minute potpuno je riješio susret i asistirao Mame Thiamu za konačnih 3:0. Iz igre je izašao u 71. minuti utakmice.

U nešto manje od 600 ligaških minuta ove sezone postigao je šest golova i upisao tri asistencije, što znači da svakih 66 minuta sudjeluje kod pogotka. Podsjetimo, Gavranović je ovog ljeta za 700 tisuća eura prešao u Kayserispor iz zagrebačkog Dinama, a sada postaje sve očitije kako veoma nedostaje momčadi aktualnih hrvatskih prvaka. Dinamo ove sezone ima u prosjeku najviše posjeda lopte od svih momčadi HNL-a, stvara najviše prilika i upućuje najviše udaraca, ali često je dojam da nedostaje netko tko će sve to pretvoriti u pogotke. Za to vrijeme, 32-godišnji Gavranović u Turskoj proživljava novu mladost.





Tagovi

Mario Gavranović

Ostale Vijesti