Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

"Nema većeg kluba od Dinama": Mislav Oršić potpisao novi ugovor s Plavima!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 01.02.22. | 13:12

Još malo odličnih vijesti za sve navijače Plavih

Mislav Oršić potpisao je novi ugovor s Dinamom, objavili su iz kluba na web stranicama.

Oršić je dosad u dresu Dinama skupio 68 pogodaka i 31 asistenciju, a iz kluba nisu htjeli otkriti na koliko je dogovorena nova suradnja.

„Današnji dan poseban je trenutak za mene. To je potvrda svega što sam pružio klubu u protekle tri i pol godine. Kroz nekoliko posljednjih dana osjetio sam nešto što ni u najljepšim snovima nisam mogao očekivati, takvu želju ljudi u klubu kao i navijača da ostanem u Dinamu, u klubu za koji navijam od svog rođenja. Od srca im svima zahvaljujem na tome. Isto tako, moram se osvrnuti na ponudu Burnleyja. Ne mogu sakriti niti želim demantirati moju želju za prelaskom u engleski klub. Premier liga je vrh ligaškog nadmetanja u svijetu. Bio sam spreman dati sve od sebe da pokušam pomoći Burnleyju da i sljedeće godine igra Premier ligu. Tko god je igrao nogomet ili je aktivan navijač i pratitelj nogometa razumije o čemu pričam. Ipak sportski razlog i stavljanje šlaga na tortu moje karijere željom kluba da ostanem i donesenom odlukom razumio sam i shvatio poruku meni, a i navijačima našeg kluba. Idemo po naslov! Dat ću sve od sebe do zadnje sekunde boravka u klubu, kao što sam davao do sada. Nogomet i moja karijera su apsolutni primjer da je u nogometu sve moguće, snovi se ispunjavaju ako daješ sve od sebe, bez obzira na prepreke. Nema predaje!“, riječi su Mislava Oršića za klupske stranice.

Mislav Oršić je Dinamov rekorder po broju pogodaka u europskim utakmicama, čak je 21 put tresao suparničke mreže i odavno nadmašio prethodne rekordere Slavena Zambatu i Igora Cvitanovića koji su svoj europski opus zaključili s po 15 golova.

Podsjećamo, krilni napadač Plavih bio je nadomak transfera u Burnleyja, ali je Dinamo odbio ponudu engleskog kluba, a Oršića za njegovu odanost nagradio novim ugovorom.


Tagovi

Dinamo ZagrebMislav Oršić

Ostale Vijesti