foto: Action Images
foto: Action Images

Nema Ronalda, nema bodova: Juve razočarao protiv Beneventa (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 28.11.20. | 20:02

Stara dama nije oduševila.

U Italiji odigrana su tri susreta u sklopu Serie A, a sva tri nekako imaju prizvuk 'David vs Golijat' budući da se radi o tri sraza između načelnih favorita i slabijih momčadi.

Ipak, Sassuolo koji je kao domaćin dočekivao Inter na ljestvici je do danas je bio bolje plasirana momčad, no Nerazzuri su odlučno naplatili sve frustracije zadnjih tjedana i slavili uvjerljivih 3:0.

Strijelci su za milanskog giganta bili Sanchez u 4. minuti utakmice na asistenciju Lautara Martineza, deset minuta kasnije je autogol zabio Chiriches, da bi točku na i stavio Gagliardini u nastavku , u 60. minuti susreta. Ivan Perišić igrao je do 85. minute kada je umjesto njega ušao Eriksen, a to mu je bila 130. utakmica u Serie A.

S druge strane, Juventus koji je gostovao kod Inzaghijevog Beneventa poprilično je razočarao - odigrali su 'samo' 1:1. Djelomično ovaj slabi rezultat možemo opravdati izostankom Cristiana Ronalda koji je dobio poštedu od Andree Prila, ali navijače Stare dame ovakav rezultat svakako ne može oduševiti jer se ipak radi o meču momčadi koja se plasirao u elitni razred talijanskog nogometa i momčadi prvaka.

Alvaro Morata, koji se u posljednje vrijeme čak i pored Ronalda prometnuo u prvog golgetera Juventusa, otvorio je susret svojim golom u 21. minuti. Dugom loptom sjajno ga je pronašao Chiesa, a Morata je malo promućkao obranu domaćina i u drugi vratarev kut pogodio za početno vodstvo. Međutim, Letizia je na samom kraju prvog poluvremena poravnao za konačnih 1:1. Da stvar bude gora po aktualnog prvaka, u sudačkoj nadoknadi na kraju utakmice crveni je karton zaslužio Morata.

Treći susret večeri jeste onaj između Atalante i Verone, u terminu od 21h.


Tagovi

Cristiano RonaldoJuventusBenevento

Ostale Vijesti