REUTERS/Kai Pfaffenbach
REUTERS/Kai Pfaffenbach

Nema pauze za Zlatnu kopačku: Mbappé se vratio treninzima (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 21.12.22. | 11:50

Sjajni Francuz se s osmjehom na licu pojavio ispred trening centra PSG-a.

Kylian Mbappé ne misli božićne praznike provesti u kutu sobe plačući što se božica Fortuna u u 120. minuti finalnog ogleda protiv Argentinaca okrenula na stranu Južnoamerikanaca. Da se Martinez nije poput mačke bacio u udarac Kolo Muanija, danas bi naslov prvaka svijeta bio u Francuskoj, a o Mbappéu bi se pričalo kao novom Peleu. No, kako se to nije dogodilo, svijet se okrenuo u smjeru Lea Messija za kojeg se sada ističe da je najbolji nogometaš svih vremena. 

Mbappé je svoj dio posla, naročito u finalu, odradio. Zabio je hat-trick, potom i jedanaesterac u raspucavanju, ali sve to ipak nije bilo dovoljno da dođe do svojeg drugog naslova prvaka svijeta.

Dan nakon svojeg 24. rođendan, Kylian Mbappé pojavio se u trening centru PSG-a gdje je već danas, samo tri dana nakon finala SP-a, započeo s treninzima. Mbappé nije bio raspoložen za izjave, ali je s osmjehom na licu prošao pored okupljenih predstavnika medija.

Što se tiče njegovih brojki u dresu PSG-a ove sezone, iste su zaista fenomenalne: 20 nastupa, 19 pogodaka i pet asistencija. Dok je veći dio prve momčadi bio na SP-u, za prvu momčad PSG-a je u prijateljskom ogledu debitirao i Kylianov mlađi brat Ethan koji će za sedam dana proslaviti svoj 16. rođendan.

PSG je prvi dio sezone okončao na vrhu Ligue 1 s pet bodova više od prvog pratitelja Lensa, dok će u nokaut fazi Lige prvaka snage odmjeriti s Bayernom (14. veljače, 8. ožujka).



Tagovi

Kylian MbappéPSG

Ostale Vijesti