Nema kraja lošim vijestima: Teška ozljeda golmana Hajduka (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 30.07.18. | 15:00

Nevolja nikad ne dolazi sama.

Grozna večer je iza navijača Hajduka. Njihov je klub rezultatski uvjerljivo poražen u Gradskom vrtu, a niti prikazana igra nimalo ne popravlja dojam. Uoči gostovanja kod bugarske Slavije, poraz od 4:1 potencijalno je katastrofalan po raspoloženje u momčadi, ali upravo je sada pravo vrijeme da Splićani pokažu toliko puta spominjani dišpet po kojem su poznati. 

Da bilanca s jučerašnje utakmice nije negativna samo po rezultatu, pobrinule su se dvije ozljede. Iz igre je zbog ozljede tetive morao kapetan i prvi stoper Zoran Nižić, ali još uvijek se ne zna težina ozljede. Osim njega, u 55. minuti teren je napustio vratar Tomislav Duka, koji je jučer službeno debitirao za Hajduk. Prilikom jedne akcije Osijeka, Haris Hajradinović je odbijenu loptu pospremio u mrežu, ali pritom je faulirao Duku i slomio mu ruku (video pogledajte na kraju članka). Naravno, Duka je odmah napustio igru, a današnje je snimanje pokazalo da se radi težoj ozljedi. Duka će već sutra biti podvrgnut operativnom zahvatu, a procjena je da će se na terene vratiti tek za tri mjeseca. Ova vijest posebno je loša i razloga jer je prvi vratar Hajduka, također novopridošli Josip Posavec, u dvoboju sa Slavijom zadobio ozljedu mišića i tek ostaje vidjeti hoće li biti spreman za uzvrat. 

Ovime je gostovanje Hajduka postalo prava noćna mora, a tek se treba saznati što će biti sa Zoranom Nižićem.  

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/7K7FgGHfvpA" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

(foto: Pixsell)


Tagovi

HajdukTomislav Duka

Ostale Vijesti