Denis Kapetanovic/PIXSELL
Denis Kapetanovic/PIXSELL

Nekadašnji talent Hajduka koji je ostavio trag u BiH pojačava Hrvatski dragovoljac

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 16.02.23. | 13:52

Dolazi im pomoći u borbi za ostanak

Hrvatski dragovoljac nakon ispadanja iz HNL-a opasno visi za ispadanja i iz Prve NL, stoga su u klubu krenule određene promjene, a nakon onih u uredima krenuli su i dolasci igrača koji bi trebali spasiti sezonu. Ranije su na stigli Mario Veljača iz Lokomotive, Aleksandar Uwerama iz Osijeka te Vanja Marković iz Otelui Galatija, a najveće pojačanje stiglo je iz Belgije. Radi se o nekadašnjem velikom talentu Hajduka napadaču Ivanu Lendriću koji nije ispunio do kraja potencijal kakav mu se predviđao.

Najbolje partije je pružao u redovima Zrinjskog i Željezničara ovaj golgeter, a tijekom karijere bio je i u Lokomotivi, Zulte Waregemu, Celju, Südtirolu, Milsamiju, Lensu, Olimpiji i drugim klubovima. Posljednji angažman imao je u belgijskom trećeligašu Rupel Boomu gdje je odigrao tek četiri utakmice ove sezone.

Za Hrvatski dragovoljac je potpisao ugovor do kraja sezone, a dolazi pomoći Crnima u borbi da zadrže drugoligaški status.

„Prije svega u Siget sam stigao na poziv moga prijatelja i sada trenera Ivana Božića. Inače, da nije bilo toga poziva, ne bih se vratio u hrvatski nogomet već bih Belgiju zamijenio nekom drugom inozemnom destinacijom“, rekao je Lendrić za Sportske novosti i dodao:

„Iako sam odradio tek jedan trening sa svojim novim suigračima, vjerujem da kvaliteta postoji, ali ne samo zbog tog jednog treninga, već mnoge te igrače i njihovu kvalitetu poznajem od ranije.“



Tagovi

Ivan LendrićHrvatski dragovoljacPrva nogometna liga

Ostale Vijesti