DIEGO VARA/Action Images
DIEGO VARA/Action Images

Neka ponude počnu: Paris Saint Galacticos kontaktirao Messija i stvara ponajbolju momčad u povijesti nogometa (GRAFIKA)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.07.21. | 11:55

Ako ovo prođe i Parižani zadrže sve igrače, bit će iznad svake konkurencije.

Leo Messi trenutno briljira na Copi Americi, sinoć je zabio maestralni slobodnjak i upisao dvije asistencije u 3:0 pobjedi nad Ekvadorom i odveo Argentinu u polufinale u kojem igra protiv neugodne Kolumbije.

No, Messi je i dalje bez kluba. Ugovor s Barcelonom još nije produžen, iako na Camp Nou vjeruju da će Messi ostati 'Katalonac' do kraja karijere i da će nakon završenog prvenstva Južne Amerike staviti vrijedni potpis na novi ugovor s klubom u kojem je proveo cijelu profesionalnu karijeru.

Još prošle godine špekuliralo se da je Messi sve dogovorio s Pepom Guardiolom i da ovo ljeto prelazi iz tople i sunčane Barcelone u hladni i kišoviti Manchester. Navodno je i Inter ozbiljno zagrizao, a kao glavni adut u pregovorima koristili su Messijevo prijateljstvo s Lautarom Martinezom s kojim jako dobro surađuje u reprezentaciji.

No, čim je bilo sigurno da će Messi pričekati s potpisivanjem novog ugovora, postalo je jasno da će ga kontaktirati svi klubovi koji ga mogu platiti. Španjolski AS saznaje kako je PSG prvi klub koji je direktno pristupio Messiju i upitao ga: Hoćeš li igrati za nas?

PSG je možda i najaktivniji klub ovoga ljeta. Iz Intera je doveden ponajbolji bek današnjice Achraf Hakimi, kao slobodne igrače doveli su Gianluigija Donnarummu, Sergia Ramosa i Gieorginia Wijnalduma. A sada bi mogli dovesti i ponajvećeg, a po mnogima i najvećeg igrača svih vremena, Lea Messija.

Kada bi Parižani uspjeli u tom naumu, i kada bi još zadržali sve postojeće zvijezde, mogli bi komotno reći kako ćemo iduće sezone gledati jednu od najboljih nogometnih momčadi svih vremena.



Tagovi

ArgentinaArgentinska nogometna reprezentacijaParis Saint-GermainBarcelonaPrimeraLigue 1Lionel MessiGeorginio WijnaldumAchraf HakimiPep GuardiolaSergio RamosGianluigi Donnarumma

Ostale Vijesti