Matija Habljak/PIXSELL
Matija Habljak/PIXSELL

Nejašmić na posudbu u Osijek, Hajduk bi mogao zaraditi

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 21.06.21. | 18:28

Osijek ga može otkupiti na kraju sezone

Otpisani Hajdukov veznjak Darko Nejašmić dolazi u Osijek na jednogodišnju posudbu. Klubovi su dogovorili i opciju otkupa ugovora za oko milijun eura. Čeka se tek objava kluibova.

Spominjalo se da će u drugom smjeru krenuti Josip Vuković, ali po svemu sudeći trenutno nema ništa od povratka u bijeli dres za 29-godišnjeg veznjaka jer to nije uvjetovano situacijom oko odlaska Nejašmića. Postoji interes Hajduka za veznjaka, ali samo ako se uklopi u Hajdukove financijske gabarite.

Nejašmić je prvi put zabljesnuo pod vodstvom Zorana Vulića, istinske ikone Hajduka koji je u svojem posljednjem mandatu na Poljudu prvi dao šansu njemu i Domagoju Bradariću, dok je Ante Palaversa nešto ranije postao standardan pod vodstvom Željka Kopića. Potonji dvojac je zaradio velike inozemne transfere, a iako se isto očekivalo od Darka Nejašmića, on je prošle sezone više bio na klupi nego na terenu.

Bilo je jasno kako će Nejašmić ovog ljeta napustiti Poljud, ali mogući prelazak u Osijek krenuo se spominjati tek unazad mjesec dana. Prije toga, sve je naslućivalo da će Nejašmić put Gorice, ali odlaskom Siniše Oreščanina ta je priča nekako utihnula.


Tagovi

Darko NejašmićHajdukOsijekHNL

Ostale Vijesti