Ne dolazi na treninge, vuče se po terenu... Rakitićev „brat“ odlazi na kraju sezone

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.04.19. | 09:47

Katalonci su šokirali svijet s njegovim dovođenjem, a on je razočarao sve u klubu.

Čini se kako će Kataloniju napustiti nakon samo jednog nastupa u La Ligi. Na terenu čak i nije bio tako loš, ali ono što zabrinjava čelnike Barcelone jest činjenica što mu se ništa ne da. Osobito trenirati…

Navodno je na treninzima zainteresiran kao klinac u pubertetu za školu, dolazi samo kad mora, a kad se pojavi vuče se po terenu. Kap koja je prelila čašu su dva propuštena treninga za reprezentativne stanke. Iako nije imao nikakve internacionalne obaveze, Boateng se nije pojavio na dva treninga koje su u klubu organizirali za igrače koji nisu u nacionalnim momčadima.

Oni nisu bili obavezni, ali bi treneru i njegovom osoblju pokazali da ima želju zaigrati za Barcu. Katalonci su sa Sassuolom dogovorili otkup na koncu sezone za osam milijuna eura, budu li zadovoljni, no po svemu sudeći to se neće dogoditi.

Imat će još nekoliko tjedana za dokazivanje, a u njima bi trebao dobiti nešto više mjesta u momčadi jer će Barca imati obaveze na tri različita fronta, no sve je izglednije kako čovjek koji Ivana Rakitića zove „brate“ iduće sezone neće više biti dio Barcine obitelji.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

BarcelonaKevin-Prince BoatengLa Liga

Ostale Vijesti