Action images
Action images

Ne šalimo se: Alen Halilović trenira s Inter Zaprešićem

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 03.11.20. | 08:41

Nevjerojatan pad u karijeri nekadašnjeg reprezentativca Hrvatske

Kad bi to mogao, ne sumnjamo da bi Alen Halilović posljednjih nekoliko mjeseci u svojoj karijeri najradije zaboravio.

Igrač kojem su tepali 'Hrvatski Messi' dobio nedavno je otkaz u Milanu, a iako je on jedan od onih igrača na kojima se vrijedi kockati, još uvijek nije uspio pronaći novi klub.

Najozbiljniji pregovori bili su s Bešiktašem i Hajdukom, ali po tom pitanju stvari se nisu realizirale na onaj način kako je Alen to zamišljao. Točnije, Bešiktaš je definitivno otpao, a zbog svega što se sada događa oko splitskog kluba o nekim daljnjim potezima 'Bilih' i toga hoće li mu ponuditi suradnju valja još malo pričekati.

Dok čeka, Alen trenira. S kim? Pod vodstvom Tomislava Ivkovića Halilović je započeo trenirati s Interom iz Zaprešića, trenutno 13. momčadi 2.HNL.

Ne očekuje se da će tamo ostati, već se priključio treninzima samo kako bi održavao formu. Ipak, podatak da je do prije mjesec dana imao svoj 'ormarić' na San Siru, a sad trenira s hrvatskim drugoligašem sve je samo ne uobičajen.

Bilo kako bilo, dodajemo još kako pregovori između Hajduka i Halilovića još uvijek traju, a epilog cijele priče očekujemo do kraja ovog tjedna.


Tagovi

Alen HalilovićTomislav IvkovićHNLDruga HNLHrvatska

Ostale Vijesti