TONY OBRIEN/Action Images
TONY OBRIEN/Action Images

Ne plaše se Duha Svetog, Tottenham uručio otkaz Espíritu Santu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 01.11.21. | 11:06

Portugalac je postao bivši.

Tottenham Hotspur je na svojim klupskim stranicama službeno objavio da je prekinuo suradnju s Nunom Espiritom Santom i njegovim pomoćnicima Ianom Cathrom, Ruijem Barbosom i Antoniom Diasom. 

Klupski dužnosnik Fabio Paratici je izjavio: “Znam koliko su Nun oi njegov stožer htjeli uspjeti ovdje i žao mi je što smo morali donijeti ovu odluku”

Portugalcu je izgleda presudio poraz od Manchester Uniteda, čijem treneru Solskjaeru se također ljulja stolica. Na čelu Tottenhama proveo je 17 utakmica, upisao devet pobjeda, jedan remi, i sedam poraza. Nije ispunio visoka očekivanja s kojima je doveden iz Wolverhamptona kojem je za raskid ugovora s njim plaćena i odšteta. U svom mandate na čelu Wolvesa Espirito Santo plijenio je pažnju igrom i rezultatima, ali isti uspjeh nije prenio na novi posao. Navijače je s pravom zabrinjavalo što inače ubojiti tandem Kane-Son pod njim igra poprilično neučinkovito.

Engleski mediji kao najizglednieg kandidata za klupu londonskog kluba spominju Antonija Contea, ali morat ćemo još malo pričekati kako bismo to mogli potvrditi.



Tagovi

Nuno Espirito SantoTottenham

Ostale Vijesti