REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Ne dovodi Real samo Mbappea i Haalanda: Kraljevi pronašli idealnu zamjenu za Luku Modrića

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 24.03.22. | 15:19

Madriđani više ne žele gubiti 0:4 od Barce na Santiago Bernabeuu.

Real Madrid se u aktualnoj sezoni nalazi u dosta dobroj situaciji. S devet bodova prednosti Kraljevi predvode La Ligu i najveći su favoriti za osvajanje 35. naslova prvaka Španjolske. Real je osigurao plasman u četvrtfinale Lige prvaka, a ove sezone već je dignuo jednu 'kantu', španjolski Superkup.

No, u Madridu ne spavaju spokojno. Prošli vikend Barcelona je demolirala Los Blancose na Santiago Bernabeuu s 0:4, a to je nešto što se u Kraljevskom klubu ne prašta samo tako. I nešto što se ne bi smjelo ponoviti. Stoga u Madridu ništa ne prepuštaju slučaju, kako bi nastavili nizati uspjehe i kako bi se iduće sezone osvetili Barceloni za težak poraz.

Kylian Mbappe je navodno već zakaparen, Erling Haaland dosta blizu, a Real je navodno krenuo u pregovore s Interom oko dovođenja Nicole Barelle. Ovaj 25-godišnji veznjak već sada je jedan od najboljih na svijetu, prošle godine bio je jedan od ključnih kotačića Italije na putu do europskog trona i, dakako, Intera na putu do prvog naslova prvaka Italije nakon 2010.

Barella je nedavno produžio ugovor s Interom do 2026., prema Transfermarktu vrijedi 70 milijuna eura, a u ugovoru mu stoji odštetna klauzula od 80 milijuna eura. To je iznos kojeg Real Madrid može platiti pogotovo jer u Barelli vide idealnog nasljednika za Luku Modrića koji će u rujnu napuniti 37 i teško da će ostati u Madridu duže od kraja iduće sezone.


Tagovi

Nicolo BarellaReal Madrid

Ostale Vijesti