Navijači u deliriju: Bivša zvijezda Gorice postao je hit igrač Super lige (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 14.07.20. | 13:00

Pristaše njegovog kluba čekale su ga pred stadionom nakon čega je krenulo glasno navijanje i skandiranje.

Tamošnji prvoligaš Konyaspor doveo ga je u svoje redove ovog ljeta za 1,7 milijuna eura, a 22-godišnji veznjak iz Ugande svojim je igrama dokazao kako je vrijedio svakog uloženog eura.

Ove sezone Miya je odigrao 24 utakmice u turskoj Super Ligi, a ukupno je postigao osam pogodaka.

Od tih osam pogodaka dva je postigao jučer, a sve to se dogodilo u utakmici protiv vodeće momčadi prvenstva, Istanbul Bašakšehira.

Konyaspor je slavio rezultatom 4:3, a prvi i treći pogodak svoje momčadi zabio je nekadašnji član Gorice. Prvo je u 20. minuti lijepo utrčao iz drugog plana i rutinski zabio nakon prekrasne asistencije Uludaga, da bi onda u prvoj minuti sudačke nadoknade fantastičnim volejom iz okreta probio mrežu gostujućeg čuvara mreže Gunoka.

Konyaspor je nakon prave male drame u konačnici slavio (pobjedonosni gol zabili su u 85. minuti), a oni najvjerniji navijači ostali su ispred stadiona poslije utakmice kako bi još jednom pozdravili svoje heroje.

Bilo je jako zanimljivo kada se ispred njih stvorio Miya, a navijači su ga dočekali ovacijama te je upravo on pokrenuo glasno navijanje i skandiranje.

Ukoliko nastavi s ovakvim igrama samo je pitanje trenutka kada će ga u svoje redove dovesti neki još „veći“ klub.

Video uradak kako su navijači pozdravili nekadašnjeg veznjaka Gorice pogledajte u nastavku teksta:

 

 

(foto: Action Images)

 


Tagovi

KonyasporFarouk Miya

Ostale Vijesti