KAI PFAFFENBACH/Action Images
KAI PFAFFENBACH/Action Images

Navijači Bayerna odabrali: Hans prije Hasana

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 11.04.21. | 15:42

Raskol između dvojice važnih djelatnika je očito prevelik.

Naveliko se već u njemačkim sportskim medijima piše i po hodnicima Allianz Arene priča o sukobu na relaciji Hansi Flick - Hasan Salihamidžić.

Trener kluba i sportski direktor su na svojevrsnom međusobnom holdu unatoč što se iz kluba plasirala priča o zakapanju ratnih sjekira, no očito je da je sukob puno dublji. Problem je nastao kada su se dvojica važnih djelatnika kluba posvađali u klupskom busu nakon čega su pale teške riječi za koje se Flick ispričao Salihamidžiću, da bi prije nekoliko dana mediji pisali o tome kako bi Flick veću ulogu pri odlučivanju o ulazno-izlaznim transferima Bavaraca, što je domena koju neprikosnoveno drži klupska legenda.

Održana je anketa u kojoj je glasalo preko 35 tisuća navijača, a na pitanje "Tko treba otići iz Bayerna?", čak 84% ispitanih smatra kako bi to trebao biti Salihamidžić, dok je samo pet posto na strani Flickova odlaska. Sedam posto ispitanika bi ih i dalje obojicu gledali, dok je četiri posto navijača pri stajalištu da obojica trebaju napustiti Bayern.

Ostaje za vidjeti kako će se rasplesti ova situacija. Treba imati na umu da je Flick na sve većoj meti DFB-a kao nasljednik Joachima Loewa na klupu Elfa. Klub se nalazi u čudnom, polukriznom periodu. U Ligi prvaka su na domaćem terenu poraženi od PSG-a 2:3, dok ih je jučer u prvenstvu remijem 1:1 zaustavio Union iz Berlina.



Tagovi

BayernHans-Dieter FlickHasan Salihamidžić

Ostale Vijesti