Jurica Galoic/PIXSELL
Jurica Galoic/PIXSELL

Nastavlja u Koprivnici: Zoran Kvržić i sljedeće sezone u dresu Slaven Belupa

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 08.06.22. | 13:41

Čeka se još potpis Ivana Krstanovića kojim bi Zekić u svakoj liniji dobio jednog senatora.

Zoran Zekić ima pune ruke posla ovog ljeta, ali na listi prioriteta od danas ima jednu stvar manje. Nakon što je dogovorio potpis Tomislava Božića, sportski direktor/trener Slavena danas je sve dogovorio sa Zoranom Kvržićem. Bivši igrač Osijeka i Rijeke u Slaven Belupo je stigao nakon razlaza s Kayserisporom, a s klubom iz Koprivnice potpisao je novi jednogodišnji ugovor.

Kvržić u karijeri ima više od 200 utakmica u 1. HNL, a s Rijekom je osvajao tri Kupa Hrvatske. U sezoni 16./17. kad je Rijeka osvojila duplu krunu, Kvržić je u Moldovi sa Šerifom osvojio duplu krunu, a lani je za Farmaceute skupio 18 prvoligaških nastupa uz jedan pogodak i jednu asistenciju.

„Odlično sam se snašao u Koprivnici i jako mi je drago što smo dogovorili nastavak suradnje. Vjerujem da ćemo u idućoj sezoni biti još bolji i da ćemo rezultatima uveseljavati naše navijače. Tu sam da pomognem igrama, ali i iskustvom i primjerom. Bit će dosta promjena u svlačionici što će nam donijeti novu energiju i elan potrebnu za nove izazove. Ponovno ćemo imati dobar spoj iskustva i mladosti i to trebamo pokazati na terenu“, rekao je Zoran Kvržić.

Spomenimo još kako će Farmaceuti 16. srpnja u 1. kolu odmjeriti snage protiv novog prvoligaša Varaždina, dok ih onda u drugom kolu na domaćem terenu očekuje susret protiv Dinama.


Tagovi

Zoran ZekićZoran KvržićSlaven Belupougovor

Ostale Vijesti