Nastavlja se bitka za nesretnog člana Kraljeva

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 26.02.15. | 15:16

U ovoj sezoni je Sami Khedira odigrao samo 16 utakmica za Real Madrid, ali svejedno privlači interes mnogih klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima.

27-godišnji njemački veznjak je u posljednje dvije do tri sezone pretrpio nekolicinu ozljeda, koje su ga udaljile od prve momčadi 'Kraljeva'. Obzirom da mu ugovor istječe na kraju ove sezone, mnogo je zainteresiranih klubova i prosaca koji ga žele dovesti.

Među zainteresiranima prednjači Liverpool. Engleski mediji navode kako ga se smatra dobrom zamjenom za Stevena Gerrarda. Menadžer 'Redsa' Brendan Rodgers je već pokazao želju da dogovore suradnju.

Drugi klubovi koji su pokazali interes za njega su Manchester United, koji je očajan u potrazi za veznjakom, minhenski Bayern, Chelsea i Arsenal, a među zainteresiranima je navodno i Schalke, koji bi ga rado 'doveo kući', a mogao bi njemačkom reprezentativcu ponuditi dugogodišnji ugovor

Khedira, kada bude zdrav i u formi, kakav je bio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, dobro će dirigirati u veznoj liniji. Ove sezone nije uspio postići gol za Real, niti je ubilježio asistenciju, ali mu možda dobro dođe promjena sredine.

(Foto: Action Images)                                                                          

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!

 


Tagovi

Sami KhediraReal Madrid

Ostale Vijesti