Napoli zbog pola milijuna eura gubi jednog od najboljih igrača?

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 20.03.17. | 09:55

Pregovori oko novog ugovora zapeli su na visini plaće.

˝Igram dobro za Napoli koji mi je dao priliku, a mogu biti koristan i za reprezentaciju. Dobra smo momčad, igrali smo odlično protiv Reala, no klub nisu samo igrači već i uprava. Napoli mora odrasti. Za brak je potrebno dvoje, ne samo jedna strana, a tako je i u ovom slučaju. Ja sam na raspolaganju Napoliju, predsjednik to zna. Čekam rasplet˝ - izjavio je Insigne u svom istupu za 'Football Italia'. 

Njegov agent također je govorio u sličnom tonu. On već nekoliko tjedana ne može pronaći zajednički jezik s klubom na kojeg stavlja sav pritisak u ovom slučaju. Pregovori su zapeli na stavki plaće. 

˝Lorenzo je umoran od čekanja novog ugovora. Želi ostati u Napoliju, ali traži 4 milijuna eura po sezoni, klub nudi 3,5 milijuna i tu je nastao problem. Milan i Atletico stoje u redu, a Juventus i Roma također razmišljaju o njemu. Vidjet ćemo˝ - izjavio je Ciro Venerato, igračev menadžer.

Pomalo je čudna ova situacija s obzirom da Napoli ne želi pristati na traženu plaću jednog od svojih krucijalnih igrača koji ove sezone uz Mertensa Hamšika predvodi momčad. Pola milijuna eura više za zvijezdu ne čini se puno, no klub ne želi pristati. 

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Lorenzo Insigne

Ostale Vijesti