foto: Action Images
foto: Action Images

Napoli odnio pobjedu u golgeterskom dvoboju braće Insigne (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 25.10.20. | 16:45

Slavniji brat ipak je imao više sreće.

Danas je na rasporedu bila utakmica Serie A između novopečenog prvoligaša, Beneventa te Napolija.

Ujedno je to zanimljiv duel dvojice nekadašnjih suigrača Azzura i Milana, Filippa Inzaghija kao trenera Beneventa te Gennara Gattusa kao trenera momčadi iz Napulja. Međutim, dvoboj dvojice nogometaša zasjenio je trenerski. Naime, na suprotnim stranama igrali su dvojica braće - Robert te poznatiji brat Insigne, Lorenzo.

Roberto, kojem je ovo bio prvi pogodak u karijeri u Serie A, doveo je domaćina u vodstvo u 30. minuti.

Na poluvremenu je dometnuo kako mu je iznimno drago zbog prvijenca, ali da nije sretan jer ga je zabio bratu.

Međutim, nije dugo trebalo da ga upravo njegov stariji brat 'anulira'. Kapetan Napolija, Lorenzo Insigne prvo je zabio u 48. minuti susreta, međutim njegov je gol poništen zbog zaleđa. No, 12 minuta kasnije, ipak je stariji Insigne zabio regularni pogodak na asistenciju Politana. Nakon kornera, sjajno je pogodio u rašlje a lopte je plesala po gol-liniji, a po sučevoj odluci, u jednoj ju je trenutku i prešla.

Igrala se 67. minuta, kada je Politano ponovno bio dodavač, ovog puta za Petagnu koji je postavio konačnih 2:1 u korist gostiju iz Napulja.

Momčad Gennara Gattusa tako se popela na drugo mjesto prvenstvene ljestvice, dok je Benevente skliznio od sredine ka donjem domu. U idućem kolu, Beneventno gostuje kod Verone (ponedjeljak, 2. studeni), dok Napoli dočekuje Sassuolo (nedjelja, 1. studeni). Napomenimo i to da ekipu iz Napulja 5. studenog dočekuje gostovanje na Rujevici kod Rijeke u sklopu Europske lige.


foto: Screenshot/SofaScorefoto: Screenshot/SofaScore



Tagovi

NapoliBeneventoLorenzo InsigneGennaro GattusoFilippo InzaghiSerie A

Ostale Vijesti