Napoli dogovorio prvo zimsko pojačanje

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 30.12.19. | 19:50

Ime koje je jako dobro poznato hrvatskim reprezentativcima.

Upravo je stigla potvrda iz Italije.

Napoli je dogovorio prvo pojačanje ove zime, a ono stiže iz španjolske La Lige.

Riječ je o Stanislavu Lobotki, veznjaku Celte koji će ubrzo potpisati petogodišnji ugovor s klubom sa San Paola. 25-godišnji centralni veznjak iz Trenčina upravo finalizira svoj transfer iz Viga prema kojemu će dobiti 1.8 milijuna eura godišnje plaće, na što će ići još i određeni bonusi.

Igrač je dogovorio suradnju s Napolitancima, a predsjednik Aurelio de Laurentiis u ovim trenucima finalizira posao sa španjolskim prvoligašem. Slovački reprezentativac, preko kojega su Vatreni 'utrpali' četiri komada u Trnavi u kvalifikacijama za Euro, vrijedi oko 20 milijuna eura. Točnije, Celta traži 20, ali Napoli nudi 18 milijuna, s tim da u toj opciji  Španjolci imaju mogućnost zaraditi sveukupno više preko bonusa.

Milijun gore-dolje, nije važno, 25-godišnji Lobotka uskoro će i službeno biti novi igrač Napolija, iako su Talijani prvotno planirali angažirati Lucasa Torreiru, ali dobili su odbijenicu od Arsenala.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="it" dir="ltr">Tutto confermato! <a href="https://twitter.com/hashtag/Napoli?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Napoli</a> in chiusura per Stanislav <a href="https://twitter.com/hashtag/Lobotka?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#Lobotka</a>. Accordo totale con il calciatore (stipendio da €1,8M + bonus a stagione fino al 2024). Ora ultimi dettagli da limare con il <a href="https://twitter.com/hashtag/CeltaVigo?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#CeltaVigo</a> che chiede €20M cash, ma a 18 più bonus può cedere. <a href="https://twitter.com/hashtag/calciomercato?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#calciomercato</a> <a href="https://t.co/5WEmSnNvwI">https://t.co/5WEmSnNvwI</a></p>&mdash; Nicolò Schira (@NicoSchira) <a href="https://twitter.com/NicoSchira/status/1211702499423469569?ref_src=twsrc%5Etfw">December 30, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Pogledajte TEČAJEVE Germania Sport kladionice

POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Stanislav LobotkaAurelio De Laurentiis

Ostale Vijesti