REUTERS/Stefano Rellandini
REUTERS/Stefano Rellandini

Napadač Juventusa pričao o Mandži: „Više-manje je isti karakter kao Ibrahimović, kad bi pričao sa mnom, onda bi me vrijeđao“

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 20.11.23. | 13:19

Sa Super Marijom nikad nije bilo dosadno

Veliki trag ostavio je Mario Mandžukić u Torinu. Kako na terenu, tako na tribinama, a prema svemu sudeći – i u svlačionici. Njegov pobjednički gard je zarazan, o njemu će velika većina pričati samo u superlativima, ali jasno i kako se povremeno pojavi netko kome Super Mario, jednostavno, 'nije sjeo'.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Moise Kean je imao 13 ili 14 godina kad je krenuo puniti naslovnice talijanskih medija. Nazivali su ga novim Balotellijem, a iako je dosad u karijeri postigao mnoge važne golove te je uz Juventus igrao za Everton i PSG, dojam je kao da još uvijek nije u potpunosti pokazao svu raskoš svog talenta.

Ove sezone Kean ne igra najbolje. Štoviše, njegove su igre – loše. U devet nastupa nije zabio pogodak, ali je zato u dresu Azzurra dvaput zabio u 4-0 pobjedi protiv Malte. Za posljednje reprezentativno okupljanje nije dobio poziv, Spalletti smatra da mora pronaći staru formu kako bi ponovno bio dio reprezentacije, a toga je na neki način svjestan i on sam budući da se na izbornikovu odluku da prije njega pozove Raspadorija, Chiesu, Berrardija, Scamaccu i El Shaarawyja nije prigovarao.

Kean je u podcastu 19F pričao o mnogim stvarima, a jedna od njih bila je i odnos kakvog je imao s Mariom Mandžukićem.

''Netko tko je na mene ostavio traga je Mario Mandžukić. Ima isti karakter kao Zlatan Ibrahimović. Tip je koji ne govori puno. Nije razgovarao sa mnom, a ako je i govorio, to je bilo samo kako bi me uvrijedio'', rekao je Kean pa dodao:

''Jednom sam s 15 godina trenirao s prvom ekipom. Premjestili su me u njihovu svlačionicu i sjeo sam blizu njega. Pitao me što radim ovdje. Odgovorio sam mu: 'Pokušavam biti kao ti.' Rekao mi je: 'Čuj, danas se trudiš, a sutra se vraćaš juniorima. Nije ti mjesto ovdje“, naglasio je Kean.

Inače, Juventus je baš u nedjelju posvetio jedan video uradak Mariiju Mandžukiću na društvenim mrežama gdje su objavili kompilaciju svih njegovih pogodaka u bijelo-crnom dresu. U klubu i na tribinama ga i dalje vole, ali Keanu nekako nije previše žao što je 'Ratnik' sada daleko od Stare dame…



Tagovi

Mario MandžukićJuventusMoise Kean

Ostale Vijesti